KEUKENS

KEUKENS OP MAAT VAN LANDELIJK TOT STRAK

Heeft u plannen voor een nieuwe kwalitatieve keuken? Samen met u overlopen we de verschillende mogelijkheden tot in de details en geven advies op maat volgens uw smaak en wensen. Indien u dit wenst kan onze binnenhuisarchitecte voor u een een fotorealistisch 3d ontwerp maken zodat u een idee krijgt hoe uw keuken in jou woning er gaat uitzien.

Bij een grondige keukenrenovatie zijn er uiteraard nog andere zaken die aangepakt moeten worden: wat met water-, afvoer- en elektrische leidingen die eventueel verlegd moeten worden… ? Wij bij KVW-Projects voeren deze werken ook zelf en vakkundig uit. Ook vloer en tegelwerken nemen wij voor onze rekening.

 

STAPPENPLAN SAMENWERKING

Stap 1: Contact opnemen

U neemt contact op met ons om je keuken te renoveren.
Zaakvoerder Kurt Van Wesemael contacteert zal u terug contacteren voor een afspraak.

Stap 2: Opmeten keuken

De zaakvoerder komt langs bij jou thuis en luistert naar jouw ideeën en wensen. Samen met u bespreekt hij de mogelijkheden.
De bestaande ruimte wordt opgemeten en er wordt een ruwe schets gemaakt van de nieuwe keuken.

Stap 3: Keuken design en presentatie

Door onze nauwe samenwerking met een binnenhuisarchitecte werken wij een keuken design uit in 3D, waarbij alles op elkaar is afgestemd.
Je ontvangt een vrijblijvende offerte, met een overzicht van alle kosten.

Stap 4: Planning renovatie

Zodra het voorschot is betaald wordt de planning van de renovatie opgesteld.

Stap 5: De renovatie

Het moment van de keuken renovatie is aangebroken. Nu kunnen de werken uitgevoerd worden onder het vakkundige oog van de zaakvoerder en aangezien wij al de werken zelf uitvoeren ( uitbraakwerken, verleggen van sanitaire en elektrische  leidingen, vloerwerken,..) kunnen alle uit te voeren werken elkaar mooi opvolgen zodat de hinder voor u en uw gezin zo minimaal mogelijk is.